Movie van de eenvoudige inleidings nuptial kleding

Een korte geschiedenis van

Met de ontwikkeling van mediatechnologie, allerlei nieuwe goedkope trouwjurken woordenschat uit groep, zoals heeft plaatsgevonden in de afgelopen jaren bruiloft bruiloft privé films, Toon 3D-films, 3D, stereo stereo bruiloft bruiloft film, v v Shadow schaduw Memorial, persoonlijke beelden, 3D beelden, 3D-films, 3DMV, enzovoort, waarin niet alleen de vooruitgang van de tijd, meer de jongere generatie het nastreven van nieuwe dingen. In het kader van het  Internet richten meer jonge mensen meer en meer op de show zelf, voor de teelt van beroemde. Echter, niet iedereen kanworden een ster is bekend door het publiek, werd het fuse v schaduw kwam door technologie en speciale effecten, v film gewone mensen in een fantasiewereld van de mode verpakt sterren, gelukkig niet alleen om het behouden van de eigendom van de tijd, en dat is de echte voorvechter van de ster verslaafde.


Nu bruiloft markt rijpt, meer bedrijven die gericht zijn op v schaduw. 3D-films zijn niet langer vreemden, net op de mensen begrip, wanneer het gaat om films, als enige sterren, hot octrooien. V schaduw coming of age volledig brak  onze vorige begrip, gewone mensen worden de protagonist van de film.

Nuptial kledingsmovie fotografeert de manier

Huidige bruiloft film marktpotentieel is groot, 80, generatie van jonge geliefden van alle leeftijden. 90% procent van de ondervraagde klanten worden aangeboden aan de bruiloft fotografie bruiloft film als hun eerste keuze te selecteren, 40% van de ondervraagde mensen zei dat het zou ook film als een side-by-side bruiloft fotografie en bruiloft opties. De meeste mensen uitgedrukt hun bereidheid te aanvaarden van nieuwe dingen, verlaten de precious love video video, oude kankomen en delen met hun kinderen, nasmaak, zeer sentimentele waarde.

Aantal nieuwe keuzes in bruiloft site grote schermen  spelen uw bruiloft film naar vrienden en familie gebruikt om naar te kijken, nieuwe, interessante, verdiepen en ouders vrienden en familieleden aan de andere kant van het begrip en de goodwill tussen de twee zijden en vervolgens uitgezonden de meisjes van de bruid en bruidegom wenst meer van de goeden te climax bruiloft sfeer van vreugde, meer interactie en uitwisseling.


Bruiloft film is warm in hot pursuit in de jongere menigte, het ons zou hebben geloven, alle het verhaal van de Prins en prinses zal houden van te spelen, toenemende diversificatie van het leven zal ons meer keuzes en geluk.

Schieten HD persoonlijke film/bruiloft film/foto/filmster niveau MTV, professional reclame tabletten/ondernemingen visie tabletten maken, en dans maken variabele lichaam, en science fiction serie maken en EVD/DVD/VCD/CD reizen maken, hoge normen pull zoals kwaliteit, HD film synthese maken, binnen avondjurken locatie synthese maken, persoonlijkheid sjabloon ieder toegevoegd, video’s gaan DVD functie, teken gediversifieerde stunt functie, weten wij, één film behoeften schieten besteed grote menselijk materiaal, schieten bruiloft film is, schieten, en maken, en clip, en Laat effecten, vaak moet besteden een heleboel tijd en geld, en dat is de reden waarom de films van het huwelijk is niet populair geweest. Hoge productiekosten van bruiloft films maken is uitgegroeid tot een spel van de rijken. En nu, mode v schaduw op de rationele verdeling van de markt van kunst, film schieten en produceren van effectieve scheiding, succes in effectieve vermindering van de kosten en de kwaliteit van de film de Kunsten, de Studio industrie verandering in het gezicht.

Mode is een creatieve  fabriek van kunstfilms. Door integratie van global image en video bronnen, invoering van kunst filmtechnologie van Hollywooden probeert hun best om een mooie stijlvolle gepersonaliseerde, gestileerde, artistieke beeld te bouwen. Onze zes kamers en alle navigatie netwerk samen te vormen een team goedkope trouwjurken van honderden mensen schieten en post-productie team, creatief onderzoek en ontwikkeling personeel heeft in de afgelopen China Central television, Beijing filmstudio’s, productie-organisatie, en  later opgeleid in Hollywood 3D opleiding maken. Fashion website zes kamers gekoppeld aan de Beijing science and technology co., Ltd. Nu mode een generatie van onafhankelijke onderzoek en de ontwikkeling van alle de bruiloft film, tot volledige HD, Grand scènes, schokkend effect in de wereld tweede aan niets.

Bruiloft film als een rijzende ster in de bruiloft industrie, is door de meeste mensen in de industrie zijn ook optimistisch over de vooruitzichten. Film voor opkomende dingen, bruiloft massa is accepteren was behoeften sommige cyclus van tijd, en door sommige Studio verkenning seksuele ontwikkeling promotie, markt geserveerd van graad steeds hogere; en ook, jonge generatie gemakkelijk te aanvaarden opkomende dingen van specifieke, en liefde spelen liefde pogingen om van persoonlijkheid, genoeg om te laten bruiloft film markt was; door onderzoek gevonden, als bruiloft fotografie en bruiloft film voor elke select, biedt meer mensen zal tendensen Yu Selecteer “bruiloft film”, in overeenstemming met openbare  koning Miss van zei: “leven eens van ding, Kunt achterhalen hoe veel beter, natuurlijk, niet schelen dat meer geld, doen uw eigen liefde verhaal, hoe zinvol het.

Film bruiloft markt fengshengshuiqi van de kunst van het huwelijk zal worden in de toekomst, een grotere en meer aanzienlijke vooruitgang in de ontwikkeling van, dat nauw verwant is aan de sociale vooruitgang en de beschaving van mensen denken.

Source: http://www.trouwjurkengoedkoop.com/category-42-b0-Trouwjurken.html

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: