Fashion wedding pop top tien stijl (deel 2)

Is meer en meer sterk samen met de jonge  goedkope trouwjurken  mensenindividualiteit, is de nieuwe persoons nuptial kleding meer en meer sterk volgens de maniermening, de van de de verrichtingsversie van het fotografiegebied nuptial kleding volgens, de mannen en de vrouwen een uit-van-karakterrol de nuptial te verlichten kleding spelen, wordt de woestijn nuptial kleding volgens etc. de individualiteits nuptial kleding volgens de manier.Volgens de tekst de minnaar nuptial kleding komt om de nieuwe persoons nuptial kleding volgens  dat niet te hebben te beperken velen, verlicht de nuptial kleding de betekenis is ook verschillend, daarom heeft de minnaar nuptial kleding volgens de vertoningsindividualiteit, de creativiteitruimte.

Nadat tegenwoordig viert in domein 80 nieuwe mensen, reeds niet meer beperkt in de traditionele nuptial kleding de stijl, na geannuleerde nieuwe persoon 80 meer en meer huwt verlicht neemt heeft veel creativiteitidee, vandaag waarop een blik meer in de nuptial kledingsfotografie het manier daarnaast soort nuptial stijl van het kledingsbeeld allen? Laat iedereen niet meer stijf de onherroepelijke patternizing  fotografiestijl aanhangen, onderzoekt het meeste beeld van het kostuums eigen huwelijk!

7, olie schilderij bruiloft

De olie het schilderen stijl nuptial kleding volgens reeds door de markt de universele goedkeuring, zijn klassieke bevallige esthetische betekenis en artistieke adem diep waren heeft diep het meisje aangetrokken dat goed houdt van te kijken herinnert multitudinously afgelopen tijden.Moet opmaken heeft de te verlichten vitaliteits nuptial kleding.Moet aandacht besteden heeft drie aspecten.

(a)het ontspruiten schilderijen van bruiloft voorbereiding en fundamentele beginselen

De olie van de fotografie het schilderen de tijd  van het fotografiewerk moet aandachtsgrepen door het kinetisch gedrag van cameralieden en de blik, het beeld van de vorm klassieke mooie vrouw en het maken betalen.De beeldkleur moet coördineren, de kleding en de gelijken de decoratie eensgezind met Peking moeten aanpassen.Zowel moet mens tonen om in beeld menselijk landschap te smelten, als moet door het fotografische methode prominente belangrijkste lichaam.

(b) selectie vrij goed schilderij achtergrond

Moet aandacht aan het achtergrondbeeld besteden het uit zijn evenwicht te brengen aandeel, is de ruimte ontoereikend, is de inhoudsuitdrukking onvoldoende ongeveer duidelijk.Daarom selecteren wij en kopen of voor opnieuw planolie het schilderen moet de achtergrond waarnemen.

(c)volgens thema’s karakteristieke ontwerp en bouw kleding

Olie beschilderen thema huwelijk jurk met een pakket van productie elementen: 1 omwikkelde garen modus operandi in klassieke stijl en natuurlijke schoonheid. Kiezen. 2 kleuren van weefsels en kleding produceert hoofd versieringsvoorwerpen. wijzen op de algemene ontwerp shapes.

8, man en vrouw crossdress bruiloft

De echtgenoten en de vrouwen zullen een uit-van-karakterrol spelen de nuptial kleding volgens de korte termijn te voorschijn komt één soort individualiteits nuptial kleding, zoals de naam voorstelt, de echtgenoten verlicht en de vrouwen een uit-van-karakterrol zullen spelen de nuptial kleding volgens uitwisseling de rol door de bruid en de bruidegom is, dus roman zal fotograferen, doet glimlachen de stijl de te verlichten individualiteits nuptial kleding.Speelt een uit-van-karakterrol de nuptial kleding in de echtgenoten en de  vrouwen volgens, de bruid kunnen op de westelijk-stijl kleding zetten om de kleine baard te merken, kan de bruidegom op de nuptial kleding zetten om de rol van te spelen charmingly, het beeld dat de volledige nuptial kleding galajurken online daarom lijkt de vooral levendige vrijheid verlicht.

Dit soort nieuw stijl daarnaast soort individualiteits nuptial kleding volgens reeds ontvangen meer en meer vele jonge mensen om, betreffende de identieke verwerping heet te houden, hield van de jonge mensen die vernieuwden, niet alleen de echtgenoten en de vrouwen een uit-van-karakterrol speelden de nuptial kleding volgens het mannetje en het wijfje symboliseert het vrije gelijkheidsidee, voor de echtgenoten heeft vertoond en de vrouwen  verdeelden uw mijn stevig gevoel niet.

Vergelijkt weinig de Zuidkoreaanse nuptial kleding zeer om de Chinese traditiekleding te impliceren volgens ons in het proces dat de fotografie nuptial kleding verlicht.Niet volgens draagt de Chinese traditiekleding en de nuptial kleding dichte aanpassing.

9, European-style bruiloft

Heeft ook de onontbeerlijke westelijk-stijl nuptial kleding in de nuptial kleding volgens het type in de achtergrondstadiumsteun om de rijkdom te openbaren en luxurious westelijk-stijlpalace reparatie nuptial kleding volgens de fotografie in ook te eren zo ver mogelijk om het noblly elegante ontwerp te selecteren, westelijk-stijl romantische adem vullen.Maar de plechtige officiële beeldstijl ontvangt ouder vooral onthaal.

10, niet-heersende stroming bruiloft

De jonge nieuwe persoon achtervolgt voorstelt goedkope trouwjurken nieuw iets en verschillend, kunnen duizend mens van tezelfdertijd traditionele nuptial kleding volgens de basis niet aan onze behoefte voldoen.De hoogwaardige nieuwe persoon verlicht wie betreffende individualiteits nuptial kleding achtervolgen, herstelt oud de zwarte kaderoogglazen, de slim-alecky canvasschoen, de lieve pop van het pluchevod evenals had het artistieke kader van de ademladder, in beeld elk element allen de adem van de niet-heersende stromingsindividualiteit heeft gevuld, werd de jonge niet-heersende stromings nuptial kleding deze tijd in enig bezit waarvan moest verlichten.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: