Ruilt ook de ring de creativiteit moeten voldoende zijn

De gestereotypeerde uitwisselingsbetrothal ringsmanier kon niet reeds de jongelui ontmoeten vormt de behoefte van de nieuwe persoon, onderstaand deze prachtig idee de alleen creativiteit, de vriend voorbereidt die de huwelijksceremonie goedkope trouwjurken om mogelijk houdt te zijn komen oh kijken, misschien het uiterst goede effect in de scène oh kan verkrijgen van de huwelijksceremonie! Laat iedereen allen herinneren de huwelijksceremonie die dit een onconventioneel idee heeft.

1, heilige en plechtige romantisch:

Bij in het in openlucht gazon  van de huwelijksceremonie, lieve bloem Tong Toudai de slinger, het witte gaas draagt, de hand onthoudt zich het hoofdkussen houdt naar de nieuwe persoon, uiterst heilige romantisch op weg te zijn.

2, sprookjesachtige dromen:

De jonge kleding van jongensCupid  omhoog, projectenboog van met de god van liefde houdt van de pijl, de ringsdalingen van de wolken, of trekt de vlinder met de vissenlijn om aan de nieuwe persoon te vliegen, vergelijkt iedereen heeft het fairy verhaalgevoel.

3, de creatieve rekwisieten:

Het gebruik van mei de verre controlehelikopter om de stadiumsteun te nemen, draagt de ring die volledige banketzaal oversteekt, vliegt  galajurken online voor de  nieuwe persoon om te verankeren.Deze nieuwe manier laat zeker de gast prettige verandering van atmosfeer, is slechts in werking stelt de moeilijkheid vrij hoog om te zijn, moet het personeel hebben dat nauwkeurigkanslingeren controleert de helikopter.

4, ijs ceremonie:

Installeert de ring in het ijsbeeldhouwwerk, de nieuwe persoonsrillingen het ijsbeeldhouwwerk te nemen.

5, schat:

De plaatsen in een kleine doos gebruikten toen het spelen van yabao de ring, de kleine doos gebruikte bij het spelen de yabaokooien, de het openen kleine doos toen spelend yabaosleutel gebruikten (voor tijd schikt, om situatie in een lichaam  goedkope trouwjurken van de scènegast of één of andere lijstbloem te vermijden dat van dezelfde dag niet kan vinden).De bruidegom moet de belangrijkste verhouding vinden om de kleine gebruikte doos te openen wanneer het spelen van yabao om de ring te nemen.Heeft de spelaard, kan de atmosfeer van de huwelijksceremonie laten aankomen het hoge getijde.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: