Zes winter wedding trend

Deze winter, laat uw huwelijksceremonie de traditie, een goedkope trouwjurken verhogings individuele    creativiteit van de hand doen! Ik vatte zes grote hoofdpunten  voor u samen, maak de perfecte ceremonie van het de winterhuwelijk voor u.

1, winter bruiloft decoratie trends

Tijdens dit seizoen, ter verwezenlijking van een comfortabele en elegante sfeer en kunt u overwegen natuurlijke elementen in uw huwelijk. Centrale opslag van sommige takken en bladeren weelderige lange tabel decoraties, zoals de hoge groenblijvende struiken, hing sommige witte of rode kaarsen te helpen u een sfeer creëren. Huidige trend is niet langer precies hetzelfde in alle werden geplaatst op de tabel decoraties, integendeel, wij in een schat  aan kleine bloemen kunt remix, Birch geweven invoegen in vazen, of zelfs geborsteld messing of koper-verguld container.

2, winter wedding cake trends

Gewone witte cake en vervolgens decoreren met kleine blokken van kleur, met name metallic kleuren zoals goud en zilver, zullen de trend voor dit seizoen. Uitoefening van een atmosfeer om te voldoen aan de bruid op de winter wonderland, ontwerpers  gebruikt een eenvoudige decoratie, gemaakt van takjes en licht hout zoals suiker bloemen. Ook zijn in termen van smaak, ook ontworpen volgens de kenmerken van de winter. Gebruik gember, kaneel en nootmuskaat voor grondstoffen maken een peperkoek kruid, taart en distributie op het oppervlak met een laag van roomkaas frosting.

3, winter bruiloft jurk trends

Geeft krediet aan in het keizergebrek aan populariteit van de huwelijksceremonie, herstelt weer eens oud de getijde huidige invallen.Deze winter kunnen wij de massieve bloem zien zijde formele kleren ontluiken, bijvoorbeeld de Spaanse formele kleren  van Luo van de golfrij (pas de rok en de nauwsluitende laag aan die door officiële van de de ceremonietijd van het kerkhuwelijk de kokerstijl) of de bloem ontluikt zijdegrenzen.Bovendien kan de de sluier getijdestroom van de huwelijksceremonie ook een terugkeer grotendeels opvoeren.

4, winter wedding trend

Klassieke zwarte en witte bruiloft geeft een gevoel van de film, deze tendens is nu heel populair. Voor avondjurken online de winter landschap in het Portretfoto  is deze trend vooral handig. Andere bruiloft scène is ook zeer geschikt voor zwart-witafbeeldingen: bruid met ouders naar de kerk op wanneer, met inbegrip van zoenen en dansen in een handomdraai.

5, winter bruiloft uitnodiging trends

Dit moet volledig door de stijl van de huwelijksceremonie, maar de zeer vele huwelijksuitnodiging en de archievenontwerpers worden beslist al gunst „officieel“ idee, bijvoorbeeld gebruik verfraaide brief en kalligrafielettersoort ontwerp.Betreffende de plechtige officiële huwelijksceremonie – – gebruik zwarte, is het zilver zelfs het gouden kleur schrijven is de perfecte keus.

6, winter bruiloft voedsel trends

Buiten de cake van de huwelijksceremonie, is  de zoete snack uiterst  goedkope trouwjurken  belangrijk betreffende deze ceremonie van het seizoenhuwelijk.Veronderstelt deze mogelijkheden: De document toren van de glascake, vleespasteiTaiwan, drankTaiwan, of is zelfs vakantie stemt prachtigTaiwan!

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: