Perfecte bruiloft locatie selectie open

Bruiloft locatie zoals een bruiloft het belangrijkste goedkope trouwjurken aspect is, en de meeste van het project besteedt, zullen mensen besteden veel tijd en moeite wanneer u selecteert. Vandaag xiaobian aanbevolen beginselen van perfecte bruiloft locatie selectie voor iedereen.

Selecteer een tijd

Hot geselecteerde tijd op de lente en de herfst is een bruiloft datum, maar is ook een piek van vele zakelijke activiteiten, sportevenementen;  Dong Xia bruiloft seizoen en de piek van de jaarlijkse vergadering, en in het einde. Nieuwe mensen om te controleren of uw huwelijksdag in sommige projecten, niet alleen omdat het licht seizoen kwam als gevolg van de kosten van float.

Gerechten sets

Maaltijd prijzen en het aantal bruiloft gasten prijsklasse van begroting uiteindelijk zal beslissen. Chinese bruiloft feestzaal tabelnummer, volgens de verschillen van het milieu, de sfeer van de vergadering plaats, Star en de stijgende prijzen  van verschillende gerechten; westerse bruiloft in getal, afhankelijk van de keuken van incrementele prijs, als het buffet is er is zelfs een minimale limiet op het aantal.

Lay-out plan

Via de feestzaal interactie verkooppersoneel met bruiloft locatie van de vorm, grootte en functies, om plechtigheden regelen voor oriëntatie (fase), alsmede de hoofdtabel en andere tabellen in de plaats, het huwelijk ceremonie thema ontwerpen. Hoewel  de aanbeveling met de kenmerken van de locatie-indeling, maar nieuwe mensen voorkeur locatie lay-out met unieke stijl.

Professional

Professionele services personeel is ook belangrijk. Is een set van echt moeilijk om nieuwe partij contract personeel voor normale bruiloft plan kanmet succes een geweldige relatie hebben. Voordat de mededeling aan het proces van tijd is het nummer van de tabel te onderhandelen, de locatie voor de partij uitdaging. Daarom, in aanvulling op hardware faciliteiten, kortingen, dan de kwaliteit van de dienstverlening.

Tabel details

Exquise gerechten kunnen oproepen van mensen verlangen om te genieten van eten, knippert messen en vorken, en sprankelende champagne bril, kunnen weerspiegelen de bedoelingen van de eigenaar, een elegante atmosfeer te scheppen. Volgens de verschillende bruiloft is Chinese stijl, tafelgerei van de westelijk-stijl ook een groot verschil. Daarnaast  kunt u verwijzen naar de receptie kaarten, menustijl, volgens de kenmerken van hun ontwerp.

Voedsel smaken

Chinese bruiloft in het algemeen wordt gedomineerd door Kantonese keuken, maar de praktijk is niet de dezelfde, nieuwe mensen, die het is het beste om te proberen alvorens de geplande menu. In het algemeen bruiloft schotel naam is een prachtige gelijkenis van gunstige woorden, nieuwkomers krijgen een menu, kan worden verward door het menu naam is poëtisch, speciale details zoals nieuwe aandacht te vestigen op het voedsel. Rekening terwijl nieuwkomers ook om rekening te houden met de behoeften van de speciale gast.

Ondersteunende diensten

Nu de meeste van het trefpunt van de bruiloft diensten banket, met inbegrip van cakes van het huwelijk, hotelsuites, gast-genomineerde boek, trouwreportages, praalwagens, site lay-out, uitnodigingen, enzovoort, gratis geschenk als het nieuwe nummer feest van de clausule kan worden. Opmerking het pakket voldoet aan de gasten smaak, niet te kijken naar de pakketten-menu, vragen elke scope opnemen, zoals het aantal uitnodigingen, vrachtwagen leasetijd, soms deze zal worden gewijzigd en extra kosten.

Ondertekend contract

Als nieuwe tevredenheid met de diensten  voorwaarde meer of minder, door het hotel en bieden kunt u overwegen ondertekening van een contract, overeenkomst, na alles, de implementatie van alle juridische documenten is. Nieuwkomers wellicht ook te betalen een bepaald bedrag van de storting Bevestig de boeking van de plaats. Dus zorg ervoor dat zorgvuldig Zorg, maakt de eisen van alle tekst kunnen de ware betekenis van de bescherming van de rechten van de consument.

Om te bevestigen

Zelfs ondertekend een contract, nieuwe nog steeds de cocktailjurken   mogelijkheid hebben om hotel en locatie informatie verzamelen. In de twee weken voordat de ceremonie van het huwelijk, nieuwe behoeften planning, kamer, ritueel van de bruiloft proces opnieuw bevestigd met het hotel, om ervoor te zorgen dat alle het goede idee om gedoe.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: