Begrijpen van de fundamentele bruiloft locatie(Deel I)

De nieuwkomers zijn van plan goedkope trouwjurken een huwelijk is nog steeds een hoofdpijn naar de trouwlocatie te kiezen? In feite, zo moeilijk kiezen voor de locatie van de weg schijnbaar complex en kan me niet voorstellen, zolang je de basis-situatie van de trouwlocatie te begrijpen, kunt u ook gemakkelijk een favoriete locatie Oh.

1, vanuit het gezichtspunt van de “decoratieve style” locaties

Zodra de trouwlocatie aan de stijl van uw bruiloft vast te stellen in het algemeen duidelijk. Moeilijk aan te dringen dat de weddingplanner om u te helpen een Chinese bruiloft te ontwerpen in een zuiver wit, West-stijl ruimte, Chinese studio hard  in de sterke kleuren van de locatie om een mooie zuivere bruiloft indruk te wekken.

Algemeen trouwlocatie stijl: pure Chinese klassieke stijl, West-stijl retro stijl, exotische stijl, eenvoudige en moderne stijl. De enkele, de eerste drie van de huwelijksstijl de laatste door de flexibiliteit om.

2, uit een lay-oogpunt website

De algemene vorm van het ritueel ruimte voor  een tabel met de controle lay-out en de sfeer van de bruiloft scene is de meest invloedrijke.

Rechthoekige locatie: de meest voorkomende vorm van het hotel balzalen van het huwelijk fotostudio, tabel weergave graden van vrijheid is hoog, de primaire en secundaire van de gasten waren niet voor de hand.

Een lange strook van de plaats: waarschijnlijk wrevel veroorzaken, de oplossing is het inbrengen van het grote scherm op het middenveld na de helft van negeerde de gasten.

Ronde locatie: meer luxe vintage gevoel, maar  de ruimte is niet praktisch zitplaatsen.

Onregelmatig gevormde locatie: gedetailleerde classificatie op basis van het gastatelier type met elkaar tot een einde te vormen.

3,om de site van de diensten met toegevoegde waarde te zien

Als een locatie de ceremonie hal, weelderige tuinen, met mooie studio spuiten zwembaden, bars … bruiloft mogelijke opties op een aantal handige nieuwe tijdelijke verandering plannen, maar ook in het huwelijk spelen meer een gimmick trucs. Deze extra mogelijkheden site die u wilt om zorgvuldig te overwegen ze waarschijnlijk in de frisse en plezier voor de bruiloft.

4, de controle van de kosten van de trouwlocatie

Twee bruiloft voorbereidingskosten, plus de financiering van de ouders en kunnen krijgen van de 7192 geschenken, waarvan de helft is de betaalbare prijs van uw bruiloft, kunt u op en neer 10% van zweven in de ruimte verlaten. Naar verwachting worden georganiseerd door de tafelnummer, kunt u terecht bij de prijs per eenheid van elke tafel kan.

Bezocht op basis van de prijs betaalbare locatie, is de eerste stap om de hele bruiloft kosten in de hand, niet goedkoop zijn het instellen van de locatie bestaat niet de vraag te voldoen, maar ook niet wilt dat een grote kostenoverschrijdingen in deze begroting, achter de andere preparaten uitgerekt hoofd te bieden.

5,vroeg naar de vorm van een huwelijk vast te stellen

Chinese of Westerse stijl bruiloft, tuin getuigen of hal ceremonie, ronde-tafel banket of buffet. Deze elementen, zelfs als je niet kunt wanneer de bruiloft is gepland denk dat heel duidelijk, maar de ruwe schets eerste geschetst, ook in de toekomst te veranderen ongepast, wat leidt tot meer veel energie wordt verspild. Dit is niet alleen de selectie van locaties kanworden gericht, en kanu ook helpen tijd en geld besparen met de voorbereidende werkzaamheden van andere projecten.

6 te kiezen volgens de gast aantal van de grootte van de trouwlocatie

Algemeen bruiloft stoelen zijn 20-30 op de tafel, als het nummer van uw bruiloft is niet bruidsjurken online het einde, dan kunt u volgens deze figuur als een referentie. Maar zo snel mogelijk aan de specifieke uitnodiging van familie, vrienden, klasgenoten en collega’s die kunstmatig vast te stellen. Herinnerd u eerder te communiceren met hun ouders, soms ook hun feest zal zijn tot ver buiten het bereik van uw verbeelding. Getrouwd, immers, iedereen is blij, hoe meer de vele gasten deden lokale regelingen kunnen slecht zijn.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: