Begrijpen van de fundamentele bruiloft locatie(Deel II)

De nieuwkomers zijn van plan een goedkope trouwjurken huwelijk is nog steeds een hoofdpijn naar de trouwlocatie te kiezen? In feite, zo moeilijk kiezen voor de locatie van de weg schijnbaar complex en kan me niet voorstellen, zolang je de basis-situatie van de trouwlocatie te begrijpen, kunt u ook gemakkelijk een favoriete locatie Oh.

7 vooraf aan het ontwerp van het gebied van het doek te coördineren

Vandaag zal het paar vaak te huren bruiloft bedrijf trouwlocatie voor hun eigen discretionaire planning lay-out in de communicatie met de trouwlocatie, om duidelijk te begrijpen wat plaatsing van het project gratis is, die regeling is het gebruik van de regeling van de tijd te verbieden om aandacht te besteden Wat zijn de bepalingen … het optreden van onaangename geld en bevoegdheden te voorkomen.

8, en bruiloft vooraf aan de alternatieven te bespreken

Professionele trouwlocatie te helpen nieuwkomers in een aantal opties, zoals tuin-ceremonie te formuleren, omdat regen geannuleerd en kan back-up voor de nieuwe zaal of tent, dure trouwzaal omgezet in een standaard kamer voor buitenlandse gasten om te rusten; parkeerplaatsen is niet genoeg om de nieuwe te helpen de buurt van de lease, en zo verder … voor meer informatie over een aantal aspecten van de boodschap en preventieve maatregelen nemen om hun bruiloft stemming te maken om te ontspannen.

9,schadevergoeding te schrijven om te begrijpen

Verfijn zo veel mogelijk het ondertekenen van het contract en het hotel details, inclusief de mogelijkheid  om de kou vuurwerk, gereserveerde parkeerplaatsen, lay-out en de veiligheid begeleiding en beperkingen af te voeren. Officieel bepaald, als er een nieuwe situatie of van plan bent, je moet doen met het hotel kant en tijdige communicatie, indien nodig kanook worden toegevoegd als bijlage in de originele ondertekende contract, niet de moeite.

10, de zaal open en royale visie

Tenzij u uit te nodigen minder gasten of bruiloft uniek, omdat anders de vorm van de regels, moet visie locaties zijn  uw eerste keuze. Houd rekening met de interactie van het bruidspaar en de gasten belemmeren het zicht van dikke pilaren, schermen, wordt gordijn best niet te hebben, als het niet kan worden vermeden, kunnen we rekening houden met de locatie toevoegen van een aantal audio-visuele apparatuur kan worden gesynchroniseerd met de bruiloft te spelen om het tekort te voldoen.

11, de ruimte op het podium is voldoende licht en ruim

Hoewel het huwelijk is niet voor de show, maar genodigden om een reeks van heilige band zien, is het nodig om fatsoenlijk en genereus, krappe podium is niet alleen lelijk, maar ook onvoldoende om aan te tonen de prachtige bruiloft. 30 vierkante meter van een verhoogd podium is een eerste vereiste, als je voldoet niet, wordt het effect van het huwelijk programma gebonden aan worden beïnvloed. Is het aantal bruiloftsgasten, moet het podium groot zijn.

12, een volledige audio-visuele apparatuur

De moderne bruiloftkanbrengen prachtige zintuiglijke effecten van de elektro-optische media steeds meer aandacht. Geluid, projectie, op jacht naar het licht … deze apparaten is een essentiële van het huwelijk, dus hoe meer je een volledige bevestiging van de keuze van de plaats te doen, anders wordt goedkope trouwjurken uw zorgvuldig geselecteerde bruiloft muziek, investeren veel geld korte films zullen waarschijnlijk Wit lastig te vallen.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: