Pak de details kunnen meer perfecte bruidegom bruiloft fotografie

Het huwelijk, de bruid en bruidegom goedkope trouwjurken  zijn de belangrijkste personages, natuurlijk, huwelijksfoto’s is Voordat Xiaobian had een samenvatting van de “bruid huwelijksfotografie moet worden opgemerkt dat het gebied ‘, maar dat dit aspect van de bruidegom negeert. Omdat mannen zal altijd ruwe schets punt dan vrouwen, zou het zijn om de details te begrijpen. Uw huis en bruidegom meestal te verwaarlozen aan te kleden als de bruid werd gevraagd haar man kennis genomen van de volgende zaken.

 

Haar

 

De bruidegom haar van make-up artist eenvoudige blazen de hele look, maar niet kanveranderen te veel, de beste camera een week voor de voltooiing van kapper van de bruidegom. Het haar moet ook vooruit. De bruid is ook hetzelfde.

Tand

 

Groom als de tanden slecht zijn, is het raadzaam om de eerste witte whitening tandpasta en dergelijke, of camera, vastbesloten om niet te grijnzen te gebruiken. Anders wordt het effect slecht.

Huid

 

Bruidegom hoeft niet zo intensief masker behoud, de camera die dag, of geschilderd  enkele van de meer vochtinbrengende gezichtscrème, of droog de schil, dan geef hem Lai’an flessen!

Baard

 

Sommige verzorgen van de baard is zeer eenvoudig ochtend schrapen ‘s middags op een lange uit. Camera die dag naar  een elektrisch scheerapparaat te dragen, dan kunt u altijd schrapen.

Neus


Dit is een beetje … maar veel van de jongens is inderdaad een zeer lange neus, glimlach canthus noodzakelijk is, ook van invloed op stemming. Voordat u een foto moet worden aangepast. De bruid moet een kijkje te nemen Oh.

Schoenen en sokken

 

Bruidegom zelden hebben de mogelijkheid om de voet te fotograferen. Als er een dynamisch lichaam zoals zal blijken, en het plan van de verzekering is alle zwarte schoenen en sokken. In het algemeen, met witte zijde er de voorkeur aan wit pak te gebruiken, kunnen witte schoenen te kiezen. Afhankelijk van de bruid en bruidegom op hun eigen ideeën. Andere kleurrijke schoenen is het best om geen gebruik dan, voor het geval het weg, jammer.

Ring en nagel

 

De bruidegom hand zullen meer mogelijkheden hebben om te spelen, manicure, geen nagels met zwarte modder te spelen! Ring volgens de noodzaak om een trouwring of decoratieve ring te dragen, afhankelijk van de opnameomstandigheden stijl. De bruidegom met een fluwelen goedkope trouwjurken zakje, en bepaalde te ontvangen diverse flessen en verandering kleding ervoor dat de zakken te controleren, of het nemen van foto’s te dragen verlies je ring, grote problemen!

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: