Trouwdag camera Opmerking

Omdat de meeste goedkope trouwjurken koppels in hun dagelijks leven minder in de voorkant van de camera, een aantal lenzen van de trouwdag, tijd, plaats beperkingen mag niet worden herhaald schieten, zodat dit aangeven aan de nieuwe capaciteit als fotograaf en meningen zijn alleen ter referentie .


Bruidegom reacties:

(A) De slaapkamer lay-out van de camera Nanjing’s van de familie van de bruidegom, de zorg van de bruidegom cameraman voor de komst van lay-out u een warm nest.

 

Aanbeveling 1 slaapkamer meer dan bereid hi woorden, de grootte, de vorm variëren.

Aanbeveling 2 over twee enkele kleine decoraties, zoals trouwalbums, geavanceerde gadgets, etc..

Aanbeveling 3 volgens de feitelijke situatie op een kleine groene planten van vitaliteit toe te voegen.

 

(B) op de auto vlotter om nieuwe mensen te bereiken om de lens van de auto te schieten op de bruidegom niet hoeven te wachten tot het vertrek alleen om deze bewerking te voltooien omdat de auto zullen de meeste echt voor u op een aantal vrienden en buren zal u begroeten, groeten schieten zal intermitterende effect.

 

Aanbeveling 1 een schot van de auto deur tien seconden lens geen antwoord op de telefoon of de mensen om te lang om een schot in een keer te proberen te begroeten.

Aanbeveling 2 Kan bevelen deze lens poetsen heb ik gewoon een stel handen  te krijgen en bracht de beste man achterstand in de twee geen zakken, tassen te gebruiken.

Aanbeveling 3 lens cameraman sinds afgewerkte zal u vertellen Vraag niet de cameraman is goed (de nieuwe is vaak schuldig aan deze fout om het beeld te vernietigen).

Home naar de bruid:

(A) op dat moment ik wil gewoon een vriend vragen om voor ons te blijven wat ruimte niet klauteren op de spiegel Als u de voorkant van de kop van iedereen kunt is niet erg mooi (een andere cameraman ik niet staan voor ons. weet toch, heb ik altijd een vriend uit mijn lens volledig gaf de impuls van uiteraard alleen de impuls).

(B) veranderd in thee aan te bieden, neemt u de rode envelop is Nanjing douane kunt u  mensen glimlachen aan de ouders en familieleden geven om je op weg veranderde de stemming van de rode envelop geniet van de show niet te houden waardoor ze onze cameraman Oh muziek of vraag ons niet.

De tuin van de dag van beëindiging van deze activiteit, de zin tot het punt van tijd om een meer delicate, warme doen.

Aanbevolen 1: schieten is de beste keuze

Vergelijking: de tijd dat de dag van opname tijd tot twee uur verwijst naar de tijd van de opname tijd niet onder te gaan naar het park weg.

Voorschot veel opnametijd

Aanbevolen 2: de inspanning van de dag van de schietpartij als gevolg van de trouwdag diner is het hoogtepunt van de nieuwe persoonlijke tuin hart in het evenement, zoals de regeling van het diner, de ceremoniemeester de laatste fase, familie leden en de leiding van de naar het vliegveld, zijn er kleine dingen, zoals roken, alcohol, suiker de levering van de zitting kaarten, aanwezigheid personeel, vuurwerk, saluutschoten, en dus de bruid moeten denken aan de ‘s nachts make-up haar, kleding die echte mensen vaak tegen me zei, de cameraman bijna op de lijn kan ik alleen maar glimlach terug wandelaars antwoord In feite, als ik wil zeggen in de voorkant van een prachtig landschap, ik wil u de gelukkigste dag van uw verlaten van de beste van de warmste, meest romantische herinneringen.

Schieten op een doel gericht op voorhand

Aanbevolen 3: de scène op de dag van opname Nanjing park op zoveel tientallen avondjurken tot een goede dag te trouwen in een park kan hebben tientallen van het paar een telescoop zie je een lekke huwelijk, hoe te denken over de protagonist je alleen maar tijd besteden aan vinden attracties in of rond iemand anders dat doet.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: