Opmerking schieten regen scènes bruiloft

Gelukkig gaat u naar galajurken de locatie het schieten van de bruiloft. Helaas, slecht weer, kan niet anders dan teleurstellend, maar hoe slim gebruik van de omzetting van de regen in de atmosfeer? Met een blik.

U graag een goed huwelijk foto’s, zie, de dag zo veel regen, over het algemeen mm deden zich zo’n speciale regenachtige dag, moet je aandacht besteden aan enkele van de paraatheid in de regen, zodat we tegenkomen bijzondere omstandigheden kan niet worden gestart.

Regen, een landschap is licht en het beeld wazig tonale kleuren die ervoor zorgen dat, geen smaak, dan is de regen sloeg Zolang je aandacht, regenachtige dagen kanworden genomen onderwerp is zeer breed?:

Reflectie van trouwreportages in de regen, alle scènes in twee door een scène schaduw mengen, met name rekening nacht als gevolg van reflectie en de weerspiegeling van het grondoppervlak van het water, is een wazig De Dengying, het scherm zal lijken erg levendig.

De regen valt op de rimpelingen op het water spat regen scènes in een goede schiet punt, met de camera bevriezing nevel van waterdruppels sloeg het blad dynamiek is een goede keuze.

Besprenkel in de bossen fotograferen in donkere kleuren of in de bergen laag, omdat er geen zonlicht in de scène om een donker onderwerp te maken, motregen tussen de donkere objecten zoals mist laag, het onthullen van een ver Qian Jin diep tonen. Als de schietstand is niet erg helder dicht objecten voor de blootstelling toon, blijkt uit de scène in de regen, zoals mist, mistige regen scene.

Bruidsreportage te schieten regen scènes, moeten we op het volgende:

Regen licht varieert enorm, daarom schieten, is het het beste het gebruik van een lichtmeter meting.

Regenachtige dag locatie shoot regen scènes, niet naar de hemel als de achtergrond, maar moet kiezen voor een donkere achtergrond, om zo de lichte regen sieren.

De sluitertijd is niet te hoog, want de snelheid gaat regenen Ningzhu, de vorming van een klein punt, zonder het gevoel van de regen. Als de sluitertijd te langzaam is, de regen zou trekken in reepjes, het effect is niet goed. Over het algemeen 1/30 seconden te gebruiken om 1/60 sec snelheid als de sluitertijd niet hoog is, kanbenadrukken de dynamiek in de regen bij de landing.

Schiet regen scènes, moeten we aandacht besteden aan de afstand tussen de lens en de regen. Regendruppels uit de buurt van de lens te dicht bij een kleine druppel regen zal betrekking hebben op de verre omgeving. Natuurlijk, soms van plan is nodig dit soort special effects.

Regen scènes opgenomen met kleurenfilm, door de hoge kleurtemperatuur van het licht regenachtige dagen, zonne-films, zal foto’s verschijnen voor de hand liggende blauwe tint. Deze cast is geen noodzaak voor correctie, omdat de blues waardoor regenachtige goedkope trouwjurken koude gevoel

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: