Indien het principe van de verkiezing bruiloft(A)

De bruid en hoe de  goedkope trouwjurken  trouwjurk kiezen? Sommige mensen zeggen dat, zolang het lichaam, hoe je alle pakken, zei ook dat alleen een temperament, zijn leuk om te dragen wat voor soort bruiloft. Sterker nog, niemand is perfect trouwjurk selectieproces, moeten we volgen het principe van aandacht voor de voordelen van maskering tekortkomingen. Op deze manier kunt dragen kleding geschikt is voor hun eigen bruiloft.

 

Hoe Kies wedding dress-nadelen-verduisterd figuur

Bruid was klagen over, hebt u een model zoals figuur, het kanzijn om een model van zichzelf. De dag van het huwelijk, moeten we op de nadelen van trouwjurk. Kijk naar de volgende:

1, figuur-mollig

Volledige figuur bruiden moet niet te zacht, bruiloft jurk Selecteer, wilt u kijken slank, kies  een lettertype of staart bruiloft jurk stijl, die kanworden gewijzigd door de curve van de taille en heupen.

2, borst-armen –

Bruid van de borst is niet erg goed, moet u de tape of trouwjurk dragen schouder-stijl selecteren  en voorkomen van diepe v gevormd. Bovendien kanworden gemonteerd op de BEHA Cup pads, borst zal ook worden weergegeven.

3 en is te klein

Als uw lichaam te dun is, dan onmiddellijk persoonlijke materiële bruiloft kleding, en selecteer dimensionale volledige kantpatroon, vouw trouwjurk verwijderen, mag bruiloft jurk hals niet te groot, zoals herstel van vorm zou worden ronde goedkope trouwjurken en  betreurt hebben.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: