Bruiloft personeel verdeling van verantwoordelijkheden

Een perfecte goedkope trouwjurken bruiloft zonder hulp van iedereen, om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het huwelijk niet een fout is, moet u de verschillende posities toe te wijzen om u te helpen aan de zorg van te controleren, dan moet je en die om te helpen? Laat ons u helpen tellen.

Wedding Explorer: contact met goedkope trouwjurken de bruiloft bedrijf, is verantwoordelijk voor de algehele leiding en coördinatie en het begeleiden van het werk, is verantwoordelijk voor het hotel algehele coördinatie ter plaatse, site layout, receptie werk, die verantwoordelijk is voor de contacten, de communicatie van alle partijen werkproces.

Wedding Planner: verantwoordelijk voor de planning van de gehele bruiloft, en de controle van de bruiloft.

De bruiloft Stuurinrichting: elk aspect van de verantwoordelijke voor de bruiloft, de details van de uitvoering.

Bruiloft ceremoniemeester: wie heerst over het huwelijk ceremonies en begeleiden het werk.

Wedding beste man: bewaring van een huwelijksakte, onder leiding van de bruidegom, de bruid toast op het banket, de gasten te begroeten.

Wedding bruidsmeisje: de voogdij over de trouwring, onder leiding van de bruidegom, de bruid toast op het banket, de gasten te begroeten.

De kleine bloem meisje: is verantwoordelijk voor het zien van de trouwring aan de nieuwe, bestrooi bloemblaadjes.

Huwelijk getuigen: verantwoordelijk getuigen van schrijven en lezen.

De bruiloft receptie tabel Verantwoordelijke: verantwoordelijk voor de aanwezigheid   in de aanwezigheid bureau om de gasten de toegang te begeleiden naar hun zitplaats kunnen vinden.

Wedding rode envelop is verantwoordelijk voor: verantwoordelijk voor het verzamelen van de rode enveloppen, geschenken.

Wedding voertuigen Explorer: Verantwoordelijk voor het volledige voertuig commando   en coördinatie; goederen worden vervoerd; van de bruid familieleden en naar het vliegveld en gasten naar het vliegveld.

Verantwoordelijk voor de bruiloft items: verantwoordelijk voor de personeels ontbijt, lunch, nieuw huis woonkamer, rook, suiker, thee, gelegen hotel hi woorden. Complement van banket voorwerpen en controle op de betalingen, die verantwoordelijk is voor het hotel betaling van sigaretten. Verantwoordelijk voor het handhaven van de laptop, projector, CD, telefoon, verantwoordelijk voor de telefoon.

Bruiloft van het hotel: is verantwoordelijk om te helpen met het hotel lay-out, coördinatie en samenwerking met de goederen die belast zijn met het plaatsen van tabak, wijn, suiker, zaden, enz., heeft de algehele verantwoordelijkheid voor een welkomstreceptie, verantwoordelijk voor het goedkope trouwjurken feest van snoep distributie.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: